Συγκατάθεση

Αφορά την αποστολή μηνύματος μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω email

Όταν μας αποστέλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω email, επεξεργαζόμαστε τα παρακάτω δεδομένα σας:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση email
  • Τηλέφωνο (προαιρετικά)

Σημαντική σημείωση: Στο μήνυμά σας προς την Ιστοσελίδα θα πρέπει να αναφέρετε μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για το ζήτημα που σας ενδιαφέρει και να αποφεύγετε την αναφορά σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δικά σας ή τρίτων προσώπων.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα αυτά στο πλαίσιο της εξυπηρέτησής σας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε το άιτημά σας και επικοινωνήσουμε μαζί σας, απαντώντας στο μήνυμά σας.
Εφόσον δεν σας παρέχουμε ήδη κάποια υπηρεσία, η αποστολή και μόνο ενός email ή η υποβολή μίας φόρμας δεν σας καθιστά “πελάτη” μας και δεν σας εντάσσουμε στη βάση δεδομένων μας.
Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα που μας παρέχετε με βασή τη συγκατάθεσή σας (άρθρο 6 παρ. 1Α GDPR), την οποία έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή και να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιος περαιτέρω λόγος για την επεξεργασία των δεδομένων μας, π.χ. μετέπειτα υπογραφή σύμβασης, τα δεδομένα σας αποθηκεύονται για 30 ημέρες από τη λήψη του τελευταίου μηνύματός σας και στη συνέχεια διαγράφονται.

Έχοντας ενημερωθεί πλήρως για τα παραπάνω, παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας δεδομένων της Ιστοσελίδας μπορείτε να βρείτε εδώ.