Ποιοι είμαστε

Η εταιρία TrustServers ξεκίνησε ως Project το 2007 με σκοπό να θέσει νέα standards στον χώρο των υπηρεσιών web hosting στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας τεχνογνωσία και εμπειρία ετών από το χώρο του software engineering και το software development με αντίστοιχη στο system administration, λειτουργήσαμε πρωτοποριακά προσφέροντας υπηρεσίες που συνδυάζουν operations και development (και σήμερα χαρακτηρίζονται ως υπηρεσίες devops).

Premium web hosting

Στόχος μας πάνω από όλα να λειτουργούμε ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης σας, που σας καλύπτει για όλα τα θέματα operations και hosting προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές, ένα σταθερό και ποιοτικό περιβάλλον hosting, υψηλές ταχύτητες, ισχυρή ασφάλεια, υψηλή διαθεσιμότητα υπηρεσιών, άμεση και ουσιαστική τεχνική υποστήριξη, ενημερωμένο λογισμικό και καθώς περνά ο καιρός, καινοτόμες υπηρεσίες φιλοξενίας.

Έχοντας ένα ισχυρό προφίλ στην ανάπτυξη λογισμικού γνωρίζουμε σε βάθος όλα τα επίπεδα στην αρχιτεκτονική των σύγχρονων εφαρμογών web και μπορούμε να προσφέρουμε πραγματικά optimized περιβάλλοντα που συνδυάζουν τη σταθερότητα με την ταχύτητα και την ασφάλεια.

Οι λύσεις hosting της Trustservers βασίζονται αποκλειστικά στο λειτουργικό σύστημα Linux με εξαιρετικά Performance Optimizations σε πολλαπλά επίπεδα.

 

 

Οποιαδήποτε ανάγκη web hosting και αν έχετε, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις απαιτήσεις και να σας υποστηρίξουμε, προσφέροντάς σας αμεσότητα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στην TrustServers δεν αναθέτουμε τη διαχείριση των συστημάτων σε τρίτους, αλλά φροντίζουμε προσωπικά σε καθημερινή βάση για την εύρυθμη, ασφαλή και αποδοτική λειτουργία και παρακολούθηση των συστημάτων.

Παράλληλα, κατανοούμε την κρισιμότητα της άμεσης τεχνικής υποστήριξης και δεσμευόμαστε για την επίλυση των αιτημάτων σας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Παρέχοντας πλήρη υποστήριξη, έμπειροι πληροφορικοί που τους γνωρίζετε με το όνομά τους, αντιμετωπίζουν τα αιτήματά σας άμεσα και αποτελεσματικά. Επικοινωνείτε προσωπικά με τους ανθρώπους μας, που σας υποστηρίζουν (ως συνεργάτες σας) και επιπλέον έχετε στη διάθεσή σας συμβούλους για όλα τα θέματα που αφορούν το web hosting σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ειδικευόμαστε στο Performance

Φροντίζουμε εγγυημένα για πλήθος λεπτομερών δοκιμασμένων optimizations σε όλο το stack, από τον πυρήνα του λειτουργικού μέχρι το επίπεδο των εφαρμογών σας. Δεχόμαστε συνεχώς εύσημα για την ταχύτητα του hosting που προσφέρουμε, με μετρήσιμα αποτελέσματα.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Γνωρίζουμε και γνωριζόμαστε

Έχετε κοντά σας συνεργάτες. Όχι απλά ανώνυμη – απρόσωπη υποστήριξη. Σας γνωρίζουμε, ξέρουμε τις ανάγκες σας και σας στηρίζουμε τεχνικά και συμβουλευτικά σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τη φιλοξενία σας την αρχιτεκτονική και τη λειτουργία του website σας.