Ποιοί είμαστε;

Το project Trustservers ξεκίνησε το 2007 με σκοπό να θέσει νέα standards στον χώρο των υπηρεσιών web hosting στην Ελλάδα. Στόχος μας να προσφέρουμε ένα σταθερό και πραγματικά ποιοτικό περιβάλλον hosting, παρέχοντας υψηλές ταχύτητες, ισχυρή ασφάλεια, υψηλή διαθεσιμότητα υπηρεσιών, άριστη τεχνική υποστήριξη, ενημερωμένο λογισμικό και καινοτόμες υπηρεσίες φιλοξενίας.
Γνωρίζοντας σε βάθος όλα τα επίπεδα στην αρχιτεκτονική των σύγχρονων εφαρμογών web μπορούμε να προσφέρουμε optimized περιβάλλοντα που συνδυάζουν τη σταθερότητα με την ταχύτητα και την ασφάλεια.

Οι λύσεις hosting της Trustservers βασίζονται αποκλειστικά στο λειτουργικό σύστημα LINUX και αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό λύσεις ανοικτού λογισμικού.

about-us-logos

Οποιεσδήποτε ανάγκες φιλοξενίας και αν έχετε, από μερικές στατικές σελίδες ενημερωτικού χαρακτήρα και μερικά email accounts, μέχρι κατανεμημένα web farms με λειτουργίες υψηλής διαθεσιμότητας και load balancing, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις απαιτήσεις και να σας υποστηρίξουμε, προσφέροντάς σας αμεσότητα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στην TrustServers δεν αναθέτουμε τη διαχείριση των συστημάτων σε τρίτους, αλλά φροντίζουμε προσωπικά σε καθημερινή βάση για την εύρυθμη, ασφαλή και αποδοτική λειτουργία των συστημάτων. Με πολυετή εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση στο χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, της διαχείρισης UNIX συστημάτων (system administration) και του προγραμματισμού, εφαρμόζουμε σύγχρονες πρακτικές proactive security σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας των συστημάτων μας.

Παράλληλα, κατανοούμε την κρισιμότητα της άμεσης τεχνικής υποστήριξης και δεσμευόμαστε για την επίλυση των αιτημάτων σας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Παρέχοντας πλήρη υποστήριξη, έμπειροι πληροφορικοί που τους γνωρίζετε με το όνομά τους, αντιμετωπίζουν τα αιτήματά σας άμεσα και αποτελεσματικά. Επικοινωνείτε προσωπικά με τους ανθρώπους που σας υποστηρίζουν (ως συνεργάτες σας) και επιπλέον έχετε στη διάθεσή σας συμβούλους για όλα τα θέματα που αφορούν το web hosting σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ