Performance CS-Cart Hosting

To CS-Cart είναι σήμερα μια από τις πληρέστερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Προσφέροντας ένα εξειδικευμένο περιβάλλον για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, φημίζεται για την ευχρηστία του, διαθέτει μεγάλο πλήθος έτοιμων addons για την επέκταση της λειτουργικότητάς του και το αξιοποιούν σήμερα χιλιάδες e-shops στο internet. Το CS-Cart κλιμακώνεται σωστά με χιλιάδες προϊόντα (με πλήθος χαρακτηριστικών και επιλογών) και πολλούς ταυτόχρονους επισκέπτες στο web site σας.

Το περιβάλλον που προσφέρουμε, έχει ελεγχθεί πλήρως από τους κατασκευαστές του ίδιου CS-Cart για την ποιότητα και τη συμβατότητά του.

Φροντίζουμε για το CS-Cart σας

Προσφέρουμε πάνω από 10+ χρόνια δοκιμασμένα και εξειδικευμένα optimizations ώστε το CS-Cart σας να λειτουργεί γρήγορα και αξιόπιστα.

Με τα CS-Cart server optimizations που κάνουμε, μπορείτε να είστε ήσυχοι για την απόδοση του συστήματός σας. Σε shared hosting και φυσικά και ακόμη περισσότερο σε dedicated hosting, τα CS-Cart optimizations που κάνουμε αφορούν σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας:

  1. MySQL/MariaDB optimizations
  2. PHP caching & optimizations
  3. nginx ή/και Apache optimizations

Επιπλέον γνωρίζοντας καλά το σύστημα CS-Cart είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε πολλές αδυναμίες ειδικά στη δική σας εγκατάσταση.
Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα εργαλεία ελέγχου ταχύτητας και διαδικασίες profiling στο CS-Cart σας και εντοπίζουμε με ακρίβεια σημεία που προκαλούν αργοπορία ή προβλήματα, όπως:

  1. Συγκεκριμένα blocks που βαραίνουν συγκεκριμένες σελίδες
  2. CS-Cart addons που βαραίνουν το σύστημά σας
  3. Ζητήματα στη βάση δεδομένων σας όπως αργά queries, ελλιπή ευρετήρια που διορθώνουμε ή ακόμη και δεδομένα που προκαλούν προβλήματα.

Η ταχύτητα κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις πωλήσεις σας. Έχει αποδειχθεί πως σε κάθε δευτερόλεπτο αργοπορίας στις σελίδες του site σας χάνετε τεράστιο αριθμό πωλήσεων από αγοραστές που δεν περιμένουν. Επιπλέον η θέση σας στα αποτελέσματα στη Google (ranking – SEO) έχει άμεση σχέση και με την ταχύτητα του web site σας.

Φροντίζουμε για την ταχύτητα και για την ασφάλεια των servers. Ακολουθούμε τακτικές proactive security και αξιοποιούμε stateful firewalls, Intrusion Detection Systems (IDS) και τις σύγχρονες βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας σε κάθε server μας.

 

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αποτελεί άμεση πηγή εσόδων. Το περιβάλλον λειτουργίας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος οφείλει να λειτουργεί συνεχώς και αξιόπιστα χωρίς διακοπές, προβλήματα και εκπλήξεις. Αυτό σημαίνει συνεχής σωστή επίβλεψη και συντήρηση του hosting σας (π.χ. ασφάλεια, ενημερώσεις συστήματος, παρακολούθηση και proactive αποτροπή επιθέσεων, monitoring όλων των παραμέτρων λειτουργίας κ.α.).

Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία μας στο CS-Cart. Μείνετε ήσυχοι και επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά μετράει για εσάς, στις πωλήσεις σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MANAGED HOSTING

MANAGED HOSTING

Έμπειροι system administrators, που τους γνωρίζετε με το όνομά τους, έχουν την ευθύνη και την εποπτεία του server σας καθημερινά.

ENTERPRISE ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, αξιοποιώντας enterprise data centers, επώνυμο hardware, δοκιμασμένες για πολλά χρόνια αρχιτεκτονικές και λύσεις ασφαλείας, σε ισχυρό redundant δίκτυο και εξαιρετικά optimizations ειδικά για τις εφαρμογές σας.

CUSTOM SETUPS

Κάθε λύση managed dedicated hosting, στήνεται ακριβώς βάσει των αναγκών σας. Προτείνουμε, εγκαθιστούμε και συντηρούμε τις σωστές λύσεις ειδικά για τις εφαρμογές και τις ανάγκες σας. Δε χρησιμοποιούμε “έτοιμα” optimizations. Κάθε web site είναι διαφορετικό. Mπορούμε και κάνουμε manual optimize τον server ειδικά ειδικά για εσάς (π.χ. nginx, MariaDB, PHP, Redis κλπ).

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ειδικευόμαστε στο Performance

Φροντίζουμε εγγυημένα για πλήθος λεπτομερών δοκιμασμένων optimizations σε όλο το stack, από τον πυρήνα του λειτουργικού μέχρι το επίπεδο των εφαρμογών σας. Δεχόμαστε συνεχώς εύσημα για την ταχύτητα του hosting που προσφέρουμε, με μετρήσιμα αποτελέσματα.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Γνωρίζουμε και γνωριζόμαστε

Έχετε κοντά σας συνεργάτες. Όχι απλά ανώνυμη – απρόσωπη υποστήριξη. Σας γνωρίζουμε, ξέρουμε τις ανάγκες σας και σας στηρίζουμε τεχνικά και συμβουλευτικά σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τη φιλοξενία σας την αρχιτεκτονική και τη λειτουργία του website σας.