ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ

Σας καλύπτουμε.
Premium Managed Hosting

Μπορούμε και δίνουμε λύσεις. Ειδικευόμαστε στο Performance. Διαχειριζόμαστε και παρακολουθούμε συνεχώς τα συστήματά μας κάθε στιγμή, με τεχνογνωσία και εμπειρία. Παρέχουμε ουσιαστική υποστήριξη, με συνέπεια από το 2007. Το κάνουμε σωστά.

ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ SEO RANKING

επειδή το site σας είναι αργό...

Το ισχυρό hardware δεν αρκεί. Κάνουμε optimize πολλών επιπέδων όλα τα συστατικά του server, από τον πυρήνα του λειτουργικού μέχρι το επίπεδο των εφαρμογών σας. Θα βρείτε άριστα optimized MySQL/MariaDB, PHP, Nginx, Apache, Varnish, Redis, Elasticsearch, node.js, Memcached servers. Τα web sites σας λειτουργούν πολύ γρήγορα ακόμη και στα shared hosting πλάνα μας χάρη στο διεξοδικό hosting optimization που κάνουμε σε όλους μας τους servers. Δεν κάνουμε “τυφλά/προκάτ” optimizations. Δεν περιοριζόμαστε από τα όρια τυπικών Web hosting Panel. Ως performance engineers αναλύουμε τα πραγματικά δεδομένα λειτουργίας των websites σας και κάνουμε στοχευμένα optimizations ειδικά για το site σας, με γνώση του stack αλλά και της πλατφόρμας που αξιοποιείτε.

Η ασφάλεια των συστημάτων μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αξιοπιστία. Ακολουθούμε σύγχρονες βέλτιστες πρακτικές στο χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων. Σε όλα τα πλάνα φιλοξενίας μας μας λειτουργούν stateful firewalls, intrusion detection systems, αντίμετρα DDOS, filters και auditing tools και έχουμε άριστη γνώση του λογισμικού που φιλοξενούμε. Παρακολουθούμε live την ασφάλεια των servers που διαχειριζόμαστε. Σε όλα τα dedicated hosting πλάνα μας, αξιοποιούμε 2 factor authentication (2FA) με hardware tokens για τη σύνδεση SSH/SFTP. Έχουμε ενεργή πολιτική ασφαλείας GDPR που εφαρμόζουμε διεξοδικά. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε άμεσες συμβουλές ασφαλείας για τα web sites σας.

Οι λύσεις Cloud VM (VPS) που προσφέρουμε λειτουργούν στο κορυφαίο περιβάλλον Virtualization Xen, προσφέροντας ταχύτητα, πραγματικά αποκλειστικούς πόρους πάντοτε 100% εγγυημένους, κλιμάκωση, ευελιξία, πραγματική απομόνωση και διαθεσιμότητα. Το virtualization περιβάλλον μας σε Xen είναι βελτιστοποιημένο να χειρίζεται υποδομές Cloud, με άμεση διάθεση πόρων και εύκολη κλιμάκωση. Πάντοτε σε hardware υψηλών επιδόσεων και προδιαγραφών, μπορούμε να προσφέρουμε άριστα τα οφέλη Cloud, όπου τα χρειάζεστε.

Η shared hosting φιλοξενία μας λειτουργεί σε DirectAdmin και CloudLinux OS. Το DirectAdmin προσφέρει πλούσιες δυνατότητες διαχείρισης για εσάς και ισχυρά χαρακτηριστικά που αφορούν την αξιοπιστία και ταχύτητα. Το CloudLinux εξασφαλίζει τη δίκαιη κατανομή πόρων στο περιβάλλον shared hosting. Έτσι είστε ήσυχοι για τη σταθερότητα και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών σας. Παράλληλα, το CloudLinux προσφέρει σε επίπεδο ασφάλειας πολλαπλά οφέλη και τον κατάλληλο βαθμό απομόνωσης, ώστε να απολαμβάνετε προνόμια υψηλών προδιαγραφών σε shared hosting περιβάλλον. Όλα τα shared hosting πλάνα μας προσφέρουν πλούσιες παροχές πόρων χωρίς “κρυφά γράμματα”.

Από τους πρώτους που προσφέραμε υπηρεσίες monitoring στην Ελλάδα, σήμερα παρακολουθούμε τις υπηρεσίες και τους servers μας συνεχώς 24×7 με προηγμένα πολλαπλά monitors. Όλες οι πλευρές λειτουργίας παρακολουθούνται με ουσιαστικό τρόπο αδιάκοπα. Δεν κοιτάμε μόνο αν το site σας λειτουργεί. Διαθέτουμε πληθώρα από ελέγχους έχοντας πραγματική απεικόνιση της λειτουργίας των web sites σας. Εξασφαλίζουμε ολοκληρωτικά την παρακολούθηση της λειτουργίας του περιβάλλοντος φιλοξενίας.

Έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε επιπλέον χαρακτηριστικά στο περιβάλλον φιλοξενίας σας και custom λύσεις. Από διαφορετικές εκδόσεις λογισμικού, πολλαπλά extensions, έξτρα/custom software stacks, διαφορετικές βάσεις δεδομένων, development και DevΟps tools (π.χ. git, composer, jenkins κλπ.), caching και nosql servers και πολλά άλλα. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε Ruby και Python εφαρμογές, node.js apps, Perl apps, να προσφέρουμε Tomcat/Java hosting, σύνθετες sharding αρχιτεκτονικές και πολλά άλλα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Και προπάντων, οι Performance Engineers μας είναι σε θέση να λύσουν θέματα ταχύτητας εφαρμόζοντας ειδικές λύσεις μόνο για εσάς.

  • Το ισχυρό hardware δεν αρκεί. Κάνουμε optimize πολλών επιπέδων όλα τα συστατικά του server, από τον πυρήνα του λειτουργικού μέχρι το επίπεδο των εφαρμογών σας. Θα βρείτε άριστα optimized MySQL/MariaDB, PHP, Nginx, Apache, Varnish, Redis, Elasticsearch, node.js, Memcached servers. Τα web sites σας λειτουργούν πολύ γρήγορα ακόμη και στα shared hosting πλάνα μας χάρη στο διεξοδικό hosting optimization που κάνουμε σε όλους μας τους servers. Δεν κάνουμε “τυφλά/προκάτ” optimizations. Δεν περιοριζόμαστε από τα όρια τυπικών Web hosting Panel. Ως performance engineers αναλύουμε τα πραγματικά δεδομένα λειτουργίας των websites σας και κάνουμε στοχευμένα optimizations ειδικά για το site σας, με γνώση του stack αλλά και της πλατφόρμας που αξιοποιείτε.

  • Η ασφάλεια των συστημάτων μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αξιοπιστία. Ακολουθούμε σύγχρονες βέλτιστες πρακτικές στο χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων. Σε όλα τα πλάνα φιλοξενίας μας μας λειτουργούν stateful firewalls, intrusion detection systems, αντίμετρα DDOS, filters και auditing tools και έχουμε άριστη γνώση του λογισμικού που φιλοξενούμε. Παρακολουθούμε live την ασφάλεια των servers που διαχειριζόμαστε. Σε όλα τα dedicated hosting πλάνα μας, αξιοποιούμε 2 factor authentication (2FA) με hardware tokens για τη σύνδεση SSH/SFTP. Έχουμε ενεργή πολιτική ασφαλείας GDPR που εφαρμόζουμε διεξοδικά. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε άμεσες συμβουλές ασφαλείας για τα web sites σας.

  • Οι λύσεις Cloud VM (VPS) που προσφέρουμε λειτουργούν στο κορυφαίο περιβάλλον Virtualization Xen, προσφέροντας ταχύτητα, πραγματικά αποκλειστικούς πόρους πάντοτε 100% εγγυημένους, κλιμάκωση, ευελιξία, πραγματική απομόνωση και διαθεσιμότητα. Το virtualization περιβάλλον μας σε Xen είναι βελτιστοποιημένο να χειρίζεται υποδομές Cloud, με άμεση διάθεση πόρων και εύκολη κλιμάκωση. Πάντοτε σε hardware υψηλών επιδόσεων και προδιαγραφών, μπορούμε να προσφέρουμε άριστα τα οφέλη Cloud, όπου τα χρειάζεστε.

  • Η shared hosting φιλοξενία μας λειτουργεί σε DirectAdmin και CloudLinux OS. Το DirectAdmin προσφέρει πλούσιες δυνατότητες διαχείρισης για εσάς και ισχυρά χαρακτηριστικά που αφορούν την αξιοπιστία και ταχύτητα. Το CloudLinux εξασφαλίζει τη δίκαιη κατανομή πόρων στο περιβάλλον shared hosting. Έτσι είστε ήσυχοι για τη σταθερότητα και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών σας. Παράλληλα, το CloudLinux προσφέρει σε επίπεδο ασφάλειας πολλαπλά οφέλη και τον κατάλληλο βαθμό απομόνωσης, ώστε να απολαμβάνετε προνόμια υψηλών προδιαγραφών σε shared hosting περιβάλλον. Όλα τα shared hosting πλάνα μας προσφέρουν πλούσιες παροχές πόρων χωρίς “κρυφά γράμματα”.

  • Από τους πρώτους που προσφέραμε υπηρεσίες monitoring στην Ελλάδα, σήμερα παρακολουθούμε τις υπηρεσίες και τους servers μας συνεχώς 24×7 με προηγμένα πολλαπλά monitors. Όλες οι πλευρές λειτουργίας παρακολουθούνται με ουσιαστικό τρόπο αδιάκοπα. Δεν κοιτάμε μόνο αν το site σας λειτουργεί. Διαθέτουμε πληθώρα από ελέγχους έχοντας πραγματική απεικόνιση της λειτουργίας των web sites σας. Εξασφαλίζουμε ολοκληρωτικά την παρακολούθηση της λειτουργίας του περιβάλλοντος φιλοξενίας.

  • Έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε επιπλέον χαρακτηριστικά στο περιβάλλον φιλοξενίας σας και custom λύσεις. Από διαφορετικές εκδόσεις λογισμικού, πολλαπλά extensions, έξτρα/custom software stacks, διαφορετικές βάσεις δεδομένων, development και DevΟps tools (π.χ. git, composer, jenkins κλπ.), caching και nosql servers και πολλά άλλα. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε Ruby και Python εφαρμογές, node.js apps, Perl apps, να προσφέρουμε Tomcat/Java hosting, σύνθετες sharding αρχιτεκτονικές και πολλά άλλα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Και προπάντων, οι Performance Engineers μας είναι σε θέση να λύσουν θέματα ταχύτητας εφαρμόζοντας ειδικές λύσεις μόνο για εσάς.

PREMIUM MAGENTO HOSTING

Έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στο Managed Performance Magento hosting και φιλοξενούμε σήμερα τα μεγαλύτερα brands στο χώρο. Μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη κλιμάκωσης: Από μικρά websites, έως μεγάλα Magento και Mage-OS με μεγάλους καταλόγους, πολλαπλά stores, enterprise/commerce Magento, σε πολλαπλούς servers ή έναν με μεγάλες απαιτήσεις traffic και εξειδικευμένες ανάγκες. Προσφέρουμε ένα αξιόπιστο και Magento optimized full managed περιβάλλον για τη φιλοξενία του Magento/Mage-OS website σας, ανεξαρτήτως του μεγέθους του. Με χρόνια εμπειρίας σε απαιτητικά Magento hosting, έχουμε ένα πλήθος από optimizations ειδικά για το Magento/Mage-OS περιβάλλον που δίνει εξαιρετικές ταχύτητες στο Magento σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ